شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد
لاریجانی در جمع خبرنگاران:

پروژه‌هایی با اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومان در استان آذربایجان غربی به بهره‌برداری می‌رسد

پروژه‌هایی با اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومان در استان آذربایجان غربی به بهره‌برداری می‌رسد رئیس مجلس با اشاره به آمادگی پروژه‌های نیروگاه برق سردشت و دو تصفیه خانه آب بهداشتی در آذربایجان غربی برای بهره برداری، گفت: مجموعا در این چند پروژه بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار صورت گرفته است که هر کدام از آنها امتیازات خاصی از نظر سطح استفاده مردم دارند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 05
کد خبر: ۲۷۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی لاریجانی که به شهر ارومیه سفر کرده است، امروز صبح (سه‌شنبه، ۱۴ آبان) در بدو ورود به این شهر در جمع خبرنگاران، گفت: مردم ولایتمدار و خواستار سرافرازی ایران اسلامی آذربایجان غربی، همواره در دفاع از میهن نقش بسزایی داشته و در دوران دفاع مقدس نمادهای مختلفی از این استان در جنگ وجود داشت.

 

طبق گزارش خانه ملت، رئیس قوه مقننه با اشاره به اینکه در این سفر چندین پروژه از جمله نیروگاه برق سردشت، دو تصفیه خانه آب بهداشتی و یک پروژه در زمینه فاضلاب در شهر ارومیه به بهره‌برداری می‌رسد، ادامه داد: مجموعا به این چند پروژه بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبارتخصیص یافته است که هر کدام از آنها امتیازات خاصی از نظر سطح استفاده مردم دارند.

 

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حدود ۳۰۰ هزار نفر از پروژه‌های آب بهداشتی که امروز به بهره‌بردای می‌رسد استفاده می‌کنند، تصریح کرد: آب حاصل از پروژه تصفیه فاضلاب نیز برای احیای دریاچه ارومیه استفاده می‌شود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار